2017-07-10

Glad sommar!

Union to Union vill önska er alla en härlig sommar! Fram till den 14 augusti har vi begränsad bemanning på kontoret.

Tack för gott samarbete och för att du under våren följt Union to Union och engagerar dig för den globala fackliga rörelsen! Tillsammans bidrar vi till demokrati, schysta arbetsvillkor, rättvisa och hållbar utveckling globalt. 

Njut nu av sommaren och om andan fallar på, unna dig lite facklig sommarläsning om globala frågor. Allt vårt utbildningsmaterial går att ladda ner som PDF:er på vår sida Material.

För lata dagar i hängmattan eller på stranden passar det även bra att lyssna på poddar och se på film. Om du inte hunnit med att besöka eller se våra seminarier, men önskar dig ett kunskapslyft eller inspiration om arbetsrätt och fackliga frågor internationellt kan du se och lyssna på alla Union to Unions seminarier på vår YouTube-kanal och Soundcloud-konto. Podden Globalt Facksnack hittar du även där poddar finns.

Vi på Union to Union är tillbaka med full styrka den 14 augusti. Fram tills dess har vi begränsad bemanning på kontoret, men du är ändå välkommen att höra av dig vid behov, så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

På återséende i Augusti.
Tills dess, glad sommar!

/Alla vi på Union to Union