Pågående projekt

Under den pågående projektperioden kan ansökan om tilläggsanslag, resereportage eller eventuella nya projekt göras i mån av medel. Hör av dig direkt till beatrice.jansson@uniontounion.org.

Besked, avtal och rekvisition

I början av året skickar Union to Union ut besked om projekt beviljats anslag, en projektbedömning om vad pengarna får användas till samt ett avtal. Avtalet måste vara undertecknat innan medel kan rekvireras enligt nedanstående blankett.

Om anslaget skiljer sig väsentligt från det sökta beloppet måste en ny budget skickas in. Om ni vill ändra i budgeten under projektperioden är det möjligt efter godkännande av Union to Union.

Rekvisitionsblankett 2018

Halvårsrapportering Informationsprojekt

Halvårsrapporten är en uppdatering av aktivitetsplanen samt en medelsinventering som ska tjäna till att bedöma användningen av resurser och tidsplanen för projekt och program, halvårsrapportering gör inte för resereportage.

Halvårsrapporten skickas till beatrice.jansson@uniontounion.org senast den 15 augusti.

Tips för projektplaneringen: klicka här

Halvårsrapport 2017

Bilder

Till presentationer och marknadsföring är det alltid bra att ha bilder som illustration. Till din hjälp har du via vår bildbank ett 1000-tal bilder i högupplösta formatet JPEG. Bilderna får användas kostnadsfritt till produktion av trycksaker och hemsidor som inte är för kommersiellt bruk.
Till bildbanken

Tips till trycksaksbeställare (Press Arts hemsida)

Marknadsför era aktiviteter

Det svåra brukar inte vara att hitta på aktiviteter utan att hitta rätt aktivitet för att nå sina måla samt att få folk till evenemangen. Ett tips är att använda ordinarie kanaler och möten, exempelvis medlemsmöten, ombudsmöten, medlemsutskick och tidningar. Men tänk gärna vidare också. Ett pressmeddelande med lokal vinkel är inte alls omöjligt att få publicerad i lokaltidningen. Kanske har arbetsgivaren en kanal ni kan använda? Nedan hittar du fler tips.

Tips på hur man jobbar med media och PR
Mall att skriva pressmeddelande

Föreläsare

Många informationsprojekt arrangerar möten och anlitar föreläsare. Tänk på att det finns många i er närhet som har något att berätta. Det behöver inte vara en professionell föreläsare utan någon från de egen organisation, medlemstidning eller annan organisation som har en intressant erfarenhet.

Kontakta gärna oss på informationsavdelningen om ni vill ha tips på föreläsare, ämnen eller bara bolla idéer. Vi tar också gärna emot era tips!
Till våra kontaktuppgifter

Upp

Läs mer:

Alla blanketter på den här sidan